Több víz ivása túl sok nátriumot törölhet?

Több víz ivása túl sok nátriumot törölhet?

Több víz ivása túl sok nátriumot törölhet?

Próbáljon megbecsülni számukra az ütemterv becslését, ahogyan azt áll, és hány más beteg van előttük. Ilyen módon nem érzik magukat úgy, mintha „elfelejtettek”, és megértik, hogy értékeljük az idejüket. Míg a betegek várnak, megkönnyíthetik a szorongást és jó akaratot is felépíthetnek. Egy dolog az, hogy a felnőtt betegek számára későn járjon a felnőtt betegek számára, de azok számára, akiknek a gyerekeket az orvos irodájába vagy a gyermekgyógyászati betegek számára kell elhozniuk, a rajzfilm DVD -t futtató TV lehet életmentő. Lehet, hogy nem árt, ha a szülők és más felnőttek felé irányított külön TV -t is magában foglalja. Feltétlenül tegye közzé őket az alábbi megjegyzésekbe vagy a House Call Doctor’s Facebook és a Twitter oldalakon! Még a Pinterest -en is megtalálhatsz! Ha bármilyen jövőbeli téma javaslata van, e -mailt küldhet nekem a housecalldoctor@quickandDirtytips.com címen. Van egy egészséges hete!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összes tartalom itt szigorúan csak információs célokat szolgál Egyéb. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

sanaz majd, md

dr. Sanaz MID egy testület által tanúsított családi orvos, aki a Philadelphiai Drexel Egyetemi Orvostudományi Főiskolán végzett. Különleges érdekei a nők egészség- és betegképzési oktatásában.

Ha nem tudja csökkenteni a sót az étrendjében, a Nutrition Diva -nak van néhány meglepő stratégiája, amelyek segíthetnek ellensúlyozni a magas nátrium -bevitel hatásait.

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2013. április 2, 4-perces ReadEpisode #231 Play Pause Hallgatás Tud-e kompenzálni a magas nátrium-étrendet? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefox.nutrition Diva hallgatót, Eddie írja:

“A gyógyszertári iskola első évében vagyok, tehát természetesen sok ilyen gyors és egyszerű enni kell. olyan ételek, amelyek egy csomó nátriumot tartalmaznak. Több vízfogyasztás segítene a testnek a felesleges nátrium kiküszöbölésében? Mielőtt mérlegelnék a víz és a nátrium kérdését, ki azt mondja, hogy az iskolában való részvétel azt jelenti, hogy sok magas nátrium-élelmiszert kell enni?

Az idő vagy a pénz hiánya nem feltétlenül jelenti azt, hogy túlélnie kell a gyorsétteremben és az automaták snackén! Ha további stratégiákat szeretne az egészséges táplálkozásról, amikor az idő, a pénz és/vagy a hely szűk, kérjük, nézd meg ezt a kétrészes egészséges táplálkozási sorozatot a főiskolai hallgatók számára, valamint ezt az epizódot az egészséges konyha költségvetéssel történő készletezéséről.

Ha kénytelenek megragadni egy étkezést futás közben, akkor könnyebb és könnyebb megtalálni az egészséges lehetőségeket. Még a benzinkutak és a gyógyszertárak is rendszeresen tárolják a babarrata és a hummus, a görög joghurt, a túró, a kemény főtt tojások és a friss gyümölcsöket. Tehát attól tartok, hogy a gyógyszertári iskolában való tartózkodás nem ad ingyenes bérletet, hogy a következő két évet burgonya chips és cheez whiz mellett töltse! :

Több

víz ivása túl sok nátriumot törölhet? megnövekedett vérnyomás, a lábak és más szövetek duzzanata a testben. Egy különösen sós étkezés után az extra víz ivása elősegítheti mind az extra nátriumot, mind a visszatartott folyadékokat a testből. Ha azonban a nátriumbevitel krónikusan magas, akkor a vízbevitel növelése valószínűleg nem lesz nagy hatással a folyadék egyensúlyára. Különböző egyéb egészségi állapotoknak gyakran korlátozniuk kell a nátriumot. És az ilyen problémákkal küzdő emberek számára az extra folyadékok fogyasztása nem hatékony módja a nátriumbevitel ellensúlyozásának – és még a helyzetet még rosszabbá teheti. A nátrium egyensúlyának módja az étrendben – és növeli az étrend táplálkozási minőségét egyidejűleg. Ha még nem vette észre, a kormányzati egészségügyi ügynökségek számára nagy prioritást élvez, hogy mindenki csökkentse a sót. Végül is sok nagy tanulmány a magas nátrium -diétát összekapcsolta az alacsonyabb élettartammal. Személy szerint úgy gondolom, hogy ez az erőfeszítés kissé nem célzott. Azok az emberek, akiknek étrendje magas nátrium- és alacsony káliumtartalmú, valóban nagy a kockázat. De szerezze be ezt: Azoknak az embereknek, akiknek étrendje magas nátrium- és szintén magas káliumban van, ugyanolyan kockázattal rendelkezik, mint az emberek, akiknek étrendje alacsony a nátriumban. A legtöbb emberben a magas káliumbevitel nagymértékben ellensúlyozhatja a magas nátriumbevitel negatív hatásait.

Van néhány magyarázat erre. Az egyik tisztán biokémiai: a nátrium- és kálium -munkák koncertenként működnek a sejtekben és azok környékén lévő folyadékok egyensúlyának szabályozására, befolyásolva a vérnyomást és a vesefunkciót. Nem meglepő, hogy ez az együttműködés akkor működik a legjobban, ha a kettő nagyjából egyensúlyban van.

A második magyarázat inkább közvetett. A modern étrendben a nátrium nagy része feldolgozott és előrecsomagolt ételekből származik. A kálium viszont gyümölcsökből, zöldségekből, húsból, tojásból, tejtermékekből és más egész ételekből származik. A magas nátrium- és alacsony káliumtartalmú étrend – a legmagasabb kockázatokhoz kapcsolódó profil – valószínűleg többnyire feldolgozott ételeket tartalmaz, és nem túl sok egész ételt. Természetesen nem lep meg, hogy ez az étkezési arány magasabb betegség arányával jár. Rossz megoldás. Egyrészt ez nem működik: az emberek egyszerűen nem akarnak enni unalmas, alacsony nátrium-élelmiszereket. Másrészt teljesen figyelmen kívül hagyja az egyenlet másik oldalát: a káliumban gazdag ételek minden pozitív előnyeit. Véleményem szerint a nátrium (és a feldolgozott élelmiszerek) szerény csökkentése, amelyet a kálium (és az egész ételek) növekedése kísér, sokkal jóval jó és sokkal ízletesebb lenne, mint egyszerűen a sót vágni.

Miközben a kormány arra koncentrál, hogy az élelmiszeripart több alacsony nátrium-feldolgozott élelmiszer előállítsa, inkább arra buzdítanám az embereket (köztük önöket, Eddie-t), hogy az étrendben feldolgozott élelmiszerek egy részét több egész ételre cseréljék. Nem csak csökkenti a nátriumot, hanem növeli az étrend általános táplálkozási minőségét is! Szeretné megtudni, hogy beszélgetek a konferencián vagy az eseményen, küldj egy e -mailt a nutrition@quickandDirtytips.com címre. Megjegyzéseket és kérdéseket is közzétehet a Nutrition Diva Facebook oldalamon. Nagyon sok hallgatói kérdésre válaszolok az ingyenes heti hírlevelemben, tehát ha kérdést küldött az utamra, győződjön meg róla, hogy feliratkozott -e, hogy megkapja. P>

a szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel az igazgatóság által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, a szerző és fitnesz podcastok. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Itt van 20 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a hüvelyéről és a hüvelyi egészségéről. Hüvely Jelenleg lejátszási kérdéseket tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Iratkozzon fel a néma némítás elrejtett lejátszóval

Elképesztő, hogy mekkora téves információ van a hüvelyről. Tekintettel arra, hogy mennyire lenyűgöző a társadalmunk a női testtel, azt gondolnád, hogy kissé tájékozottabbak lennénk. De az, amit felfedeztem, miközben kérdéseket kértem a könyvemre, mi van odalent? Kérdések csak akkor kérdeznéd meg nőgyógyászát, ha ő volt a legjobb barátja, sokunknak még sok mindent megtanulhat. Összeállítottam egy 20 dolog listáját, amelyekről azt hiszem, hogy minden nőnek tudnia kell a hüvelyről. Három lyuk van. Tanulja meg megismerni anatómiáját. Szerezzen be egy kézi tükröt, és menjen a városba. Elölről hátulról a húgycső az első lyuk, a hüvely a második, a végbélnyílás a harmadik. Ne nevetj! Meg fog lepődni, hogy hány ember nem tudja ezt.

A hüvely nem csatlakozik a tüdőjéhez. Ha elveszít valamit ott, ne aggódjon. Nyúljon egészen, és húzza ki. Ne-ismételje meg, ne-vadászjon bármire, amit elvesztett egy pár fogóval. Ha úgy gondolja, hogy behelyez valamit oda, és nem találja meg, akkor jó, hogy egyszerűen nincs ott. Gondolj arra, hogy a hüvelyed olyan, mint egy zokni. Ha elveszít egy banánt egy zokniban, akkor a zokniban marad.

Igen, igaz-a hüvelyed kieshet. Nem azért, hogy a zokni metaforát vezesse, de kifelé fordulhat, csakúgy, mint egy kopott verejtékot, és lóghat a lábad között, amikor öregedsz. De ne aggódj; Ez a feltétel – úgynevezett medencei prolapsnak – rögzíthető. A medence prolapse sajnos gyakori, és az ösztrogén hanyatlás a posztmenopauza és a több hüvelyi szállítás miatt a fő kockázati tényezők. Különböző fokú prolaps is létezik: ha enyhe és nem zavarja az életminőséget, akkor nem kell orvosi kezelni. A szélsőséges másik oldalán lévők számára a műtéti javítás lehetőség.

A népszerű mitológiával ellentétben nincs olyan dolog, mint az újjáélesztése. Miután elveszíti, eltűnt. Csak hogy tudd.

A szexuális úton terjedő betegségeket akkor is elkaphatja, ha óvszert használ. Sajnálom, hogy megtörtem neked, de a vulva bőre még mindig megérinti a herezacskó fertőző bőrét – és BAM! Szemölcsök. Herpesz. Puhatestű contagiosum. Szemérem tetv. Tehát óvatosan válassza ki partnereit.

A hüvely olyan, mint egy bicepsz. Használd, vagy veszítsd el. Ha nincs partnered, vegye fel az akkumulátorral működtetett barátot, hogy segítsen a dolgok egészséges állapotában maradni. De ne aggódjon – ez általában csak a menopauza után, amikor a törékeny hüvelyi szövet hegen és zsugorodhat. Ha nem szexuálisan aktív, és nem vesz részt a kézi stimulációban, akkor hasznos lesz néhány medencefenék -gyakorlat gyakorlása. A hüvelyed képes lesz örömet élvezni addig, amíg elhagyja ezt az életet.

Minden vulva különbözik és különleges. Néhány ajka lóg. Néhányan szépen fel vannak rakva. Néhányan hosszúak. Néhányan rövidek. Néhányuk egyenletes. Néhányan nem. Mindegyik gyönyörű. Tökéletes vagy, ahogy vagy.

A legtöbb nőnek nincs csak a közösülésből származó orgazmusa. A csikló az, ahol a cselekvés van. A legtöbb nő, aki a szex közben orgazmust végez, kitalálta, hogyan lehet elérni az édes foltot, akár a klitoris közvetlen stimulálásától az ujjakkal.

Ha a G foltját vadászik, légy türelmes. A terület stimulálása általában több időt és mélyebb stimulációt igényel, mint a legtöbb ember gondolja. Próbáljon meg egy ujját használni egy „gyere ide” mozgásban, hogy stimulálja a hüvely első falát, ahol a G folt él. Ha nem találja meg, ne aggódjon. Nem vagy egyedül. Sokan nem tudják – és ez határozottan nem kritikus, hogy a széna teljesítő romp legyen. A

hogyan dönt a díszítésnek, teljesen személyes. Viasztás, borotválkozás, tetoválás, piercing vagy egyszerűen csak az AU természetes. Ez az ön választása, és ne hagyd, hogy bárki más nyomást gyakoroljon arra, hogy olyan dolgot csináljon, amely nem rezonál veled.

A hüvelyt nem kell duzzadni. Ahogy Eve Ensler mondja: „A hüvelyemet nem kell megtisztítani. Már jó illata van. Ne próbáld díszíteni. Ne higgye el neki, amikor azt mondja neked, hogy olyan szaga van, mint a rózsaszirom, amikor azt állítja, hogy punci. Ez az, amit csinálnak – próbálják megtisztítani, szagolni, mint a fürdőszoba spray vagy a kert. Mindezek a douche spraysfloral, bogyó, eső. Nem akarom, hogy a puncijom esőben legyen. Mindegyik megtisztította, mint egy hal mosása, miután főzte. Meg akarom kóstolni a halat. Ezért rendeltem meg. Ámen, nővér. Másodszor ezt.

Az egyetlen rák, amelyre a PAP kenet képernyők a méhnyakrák. Nem ellenőrzi a petefészkeket, a méhét vagy a vastagbélét, tehát még ha nem is szüksége van éves PAPS -re, akkor is rendelkeznie kell egy éves általános fizikával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kitölti az összes megelőző szűrést. (Felhívjuk figyelmét, hogy az USPSTF már nem ajánlja az éves medencei vizsgákat minden nő számára).

Mennyi hüvelyi kisülést hajt végre. Néhány normál, egészséges nő rengeteg kisülést szed, és minden nap nadrágtartót kell viselni. Mások csontszárazak. Mindaddig, amíg nem veszélyezteti az STD -t, és nincs viszketése, égése vagy szaga, valószínűleg csak jól vagy. Ha kétségei vannak, lásd a nőgyógyászot.

A menstruációs vérnek kell lennie, tehát ne kiboruljon. Általában az, amit úgy gondol, hogy a véralvadás, csak a méhbélés darabjai. Mindaddig, amíg nem veszít túl sok vért, a korszak alatt a kis vérrögöknek nem kell aggódnia. A vérrögök csak a természet módja annak, hogy megakadályozzák a túl sok vérzést. Állítólag véralvadni kell. Amikor a vérrögöket súlyos vérzés kíséri, akkor aggódni kezdünk.

Sok vaginának segítségre van szüksége a szex közbeni kenéshez, főleg az öregedéssel. Ne félj egy kenőanyagra, mint a k-y zselére vagy az asztroglidra.

A hüvelyi fingok (egyesek „queefs” vagy „vart” -nak hívják őket) szinte minden nővel történnek egyszerre, különösen a szex vagy más testmozgás formái során. Ne zavarjon. Teljesen normális vagy.

A vaginák kinyúlnak, ha hüvelyi csecsemők vannak. Természetes, de kissé laza liba érzi magát. A medencefenék gyakorlatok (korábban Kegel gyakorlatoknak), amelyek összehúzódnak a hüvely izmainak, valóban segítenek. Ahhoz, hogy megtegye őket, gyakorolja a vizeletáram leállítását, amikor pisil. Ott van – ez az izom! Most szerződést szerez és lazítson 10 x -en napi többször három vagy több készletért.

Néhány nő ejakulál az orgazmus alatt, de normális vagy, ha nem. Az ellentmondásos „női magömlés” valószínűleg két különböző jelenséget képvisel. Ha ez kis mennyiségű tejfolyadék, akkor valószínűleg a húgycsőben lévő paraurethrális mirigyekből származik. Ha ez egy csésze, akkor valószínűleg pisil. Sokszor lehet, hogy egy kicsit mindkettő. De ne hangsúlyozzuk, hogy pisilj magadra. Helyezzen egy törülközőt alatta, és adja át az élményt.

A szexnek nem szabad ártani, de sok nő számára. Ha egyike vagy azoknak a nőknek, keresse meg orvosát. Olyan sok nő túl zavarban van ahhoz, hogy bármit is mondjon, ezért csendben szenvednek. Vannak olyan dolgok, amelyeket az orvosok tehetnek, hogy segítsenek.

A biztonságos szex (vagy akár csak az orgazmus) jó neked. Az előnyök között szerepel a szívbetegség és a stroke kockázatának csökkentése, az emlőrák kockázatának csökkentése, az immunrendszer támogatása, az alvás elősegítése, a fiatalabbnak tűnik, javítja a fitneszét, a menstruációs ciklusok szabályozását, a menstruációs görcsök enyhítését, a krónikus fájdalom segítését, A depresszió kockázatának csökkentése, a stresszszintek csökkentése és az önértékelés javítása.